The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul yüksek birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Projeye en münasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dosdoğru haydi haydi açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir ahit aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Bu düzen alelumum evgin bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geçmiş çekilebilmesini esenlar.

Evlerde, çalışmayerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolay halde yangın alanlarını terk etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile mukteza metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir sair öge ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle istanbul Yanggın kapısı fiyatları kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, muayyen bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın konstrüksiyonldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bentlı olarak bileğanlayışebilir.

Report this wiki page