En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sınav sonucunda şayet kapı istenilen sürede metanet ve bütşanlık sağlamlarsa sınav icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın bapsı; beşer sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en akla yatkın fiyatlarla malik bulunmak sinein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak için kullanılmaktadırlar.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir özge önemli olanı da acılerle ortaya çıdem zehirleme özelliği bulunan gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son aşama birinci sınıf olmalıdır.

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri Yangın Çıkış Kapısı mideermektedir.

 Fonksiyonel evetğu derece dekoratif tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şayan olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page